Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

RREGJISTRIMET PER VITIN E RI SHKOLLOR 2017-2018

GJIMNAZI PRIVAT “ATË PJETËR MESHKALLA” NJOFTON SE REGJISTRIMI PËR KONKURSIN E PRANIMIT TË NXËNËSVE NЁ KLASЁN E 10-të PËR VITIN SHKOLLOR 2017 – 2018 DO TË JENË NGA E HЁNA 03 PRILL DERI TE PREMTËN 07 PRILL, ORA 15.30 – 18.00 DHE TË SHTUNËN 08 PRILL, ORA 9.00-12.00 PRANË SEKRETARISE SË SHKOLLES.
• NË MOMENTIN E REGJISTRIMIT PRINDI SË BASHKU ME FËMIJËN E TIJ DUHET TË DORËZOJNË KËTO DOKUMENTA:
– ÇERTIFIKATË LINDJEJE.
– VËRTETIM FREKUENTIMI TË KLASËS SË NËNTË NË VITIN SHKOLLOR 2016-2017.
– VLERЁSIMIN E NXЁNЁSIT PЁR SEMESTRIN E PARЁ (KËTO DY DOKUMENTA TË KENË FIRMËN E DREJTORIT DHE VULËN E SHKOLLËS).
– MANDAT PAGESËN E TARIFËS SË REGJISTRIMIT NË KONKURS PREJ 1500 LEKË (TE REJA) QË BËHET NË BANKËN INTESA SAN PAOLO.
JU MIRËPRESIM!

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni