Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Projektet sociale

Shkolla zhvillon dhe projekte qytetare nga klasat e sociologjisë, ku përgatiten tema të ndryshme për problemet sociale në qytetin e Shkodrës, si :shfrytëzimi i hapësirave publike nga shitësit ambulant dhe fëmijët në situatë rruge – Fëmijë pa fëmijëri në Shkodër.

Aktivitete kurrikulare integrative

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni