Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Dita e “Dyerve të Hapura”

Dita e “Dyerve të Hapura” shërben për një njohje të shkollës dhe të ambjenteve të saj nga prindërit dhe çdokush tjetër që është i interesuar për të njohur nga afër shkollën “Atë Pjetër Meshkalla”.

Aktivitite ekstrakurrikulare

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni