Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Mesha Shenjte për fillimin e vitit shkollor

Mesha Shenjte për fillimin e vitit shkollor është një traditë e shkollës sonë.
Këtë vit, pak të veçantë, edhe pse kremtuam duke respektuar distancën sociale dhe duke mbajtur maskat mbrojtëse, përsëri ishim të gjithë të bashkuar në emër të Dashurisë e mbase edhe më të bashkuar sepse respektimi i vetes dhe i tjetrit është një shenjë e madhe dashurie.

 

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni