Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Misioni i ndryshimit në duart tona

Dëshira jonë ka qenë për të bashkuar shumë elemente në një pikturë të vetme. Në sfond është dielli që në momentin e perëndimit simbolizon shpresën e fundit i cili me rrezet e tij flakëron para se errësira të mbulojë vendin. Në pikturë vihet re edhe libri, është Bibla simbol i urtisë së Hyjit; fletët e librit të shpërndara janë fletët e dijes dhe të tejçimit të misionit për të ndihmuar botën. Së fundi duart që mbajnë botën, janë duart e gjithësecilit prej nesh që mund të bëjnë diçka edhe të vogël që bota të jetë më e mirë.

*Për të parë foton me rezolucion më të lartë, kliko këtu.

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni