Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Pema e bashkimit

Kemi paraqitur një pemë me rrënjët dhe degët e saj: rrenjët simbolizojnë antikitetin duke dhënë idenë që ato  kanë qenë  aty për një kohë shumë të gjatë. Në rrënjë janë të shkruara disa vlera pa të cilat  pema (njeriu) nuk mund të ketë jetë. Pema  është e mbuluar nga një sferë e gjelbër e cila simbolizon botën, jetën e universit. Sipër  sferës  qëndrojnë të përqafuar  dy persona që simbolizojnë njerëzimin i cili është i thirrur për të jetuar në harmoni me njëri-tjetrin sipas projektit fillestar të krijuesit.

*Për të parë foton me rezolucion më të lartë, kliko këtu.

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni