Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Rezultate dhe arritje

Një ndër objektivat tonë më të rëndësishëm është edhe formimi shkencorë i nxënësve tanë.
Qëllimi jonë është që nxënësi i sotëm të jëtë profesionisti kompetent i së ardhmes.
Falë punës dhe bashkpunimit të stafit mësimdhënës dhe nxënësve tanë, jemi ndjerë krenarë për rezultatet e arritura nga nxënësit tanë si në nivel kombëtarë ashtu edhe në nivël ndërkombëtarë.
Ndër sukseset tona veçojmë:

Në shtator 2007, MASH i dha shkollës Çertifikatën “Shkëlqen në Maturën Shtetërore 2007”

Në  dhjetor 2007, në Taipei, Taiwan, u zhvillua Olimpiada Ndërkombëtare e Shkencës për të Rinj. Këtu morën pjesë 40 shtete me 300 pjesëmarrës. Shqipëria përfaqësohej nga 3 nxënës dhe një ndër ta ishte edhe Mario Banushi, nxënës i shkollës sonë i cili u nderua me Medalje Bronxi.

Në mars 2009, DAR Shkodër i dha shkollës Çertifikatë “Për arritje në veprimtarinë e përditshme mësimore edukative duke përmbushur në mënyrë të qëndrueshme parametrat e një shkolle të suksesshme”.

Në mars 2010, DAR Shkodër i dha shkollës Çertifikatë “Për kontribut të shquar dhe të vazhdueshëm në arsimimin dhe edukimin e brezave të rinj”.

Në dhjetor 2010, MASH i dha shkollës Çertifikatë Mirënjohëjeje “Për rezultate shumë të larta në Maturën Shtetërore 2010”.

Në dhjetor 2010, nxënesi Mario Banushi mori Medalje Ari për rezultate të shkelqyera gjatë viteve shkollore.

Informacion

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni