Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Misioni ynë

Misioni që kërkon të ndjekë shkolla “Atë Pjetër Meshkalla”

“Promovimi i aspekteve pozitive të personalitetit të secilit nxënës, dhe të jenë të përgatitur për të bërë zgjedhje me vlerë në jetë dhe të jenë kompetentë në fushën e tyre profesionale.”

Ky mision tenton të arrihet nëpërmjet objektivave konkrete për çdo vit shkollor.

Viti i parë: Nxënësit të edukohen me rregullat dhe disiplinën.

Viti i dytë: Nxënësit të rriten në dije dhe virtyt.

Viti i tretë: Nxënësit të mësohen të bëjnë zgjedhje të lira dhe të përgjegjshme për të mirën e tyre, e të tjerëve dhe të shoqërisë.

Informacion

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni