Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Jeta

Piktura është bazuar mbi fjalimin e Papës i cili u flet të rinjve mbi vlerat e mikpritjes, tolerancës fetare dhe të dashurisë. Skica dëshiron të shprehë këto vlera. Vetë figura e nënë Terezës e pranishme në skicë simbolizon dashurinë dhe përzemërsinë që secili prej nesh dëshiron të përjetojë.

*Për të parë foton me rezolucion më të lartë, kliko këtu.

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni