Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Vlerat e së ardhmes

Në këtë pikturë kemi dashur të paraqesim paqen dhe dijen. Paqja simbolizohet me një vajzë që mban një libër në dorë nga ku buron edhe shprehja (e djeshmja kaloi, të sotmen përjetoje, të nesërmen arrije). Në pikturë paraqiten disa fletë që shkëputen nga libri dhe duke i marrë era kthehen në pëllumba. Pëllumbat simbol i paqes e përhapin atë nëpër mbarë botën. Në pikturë vihen re lulet të quajtura nga piktorët (lulet e dëshirës). Pluhuri magjik, simbolizon të mirën që përhapet.

*Për të parë foton me rezolucion më të lartë, kliko këtu.

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni