Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Ne jemi një

Papa Françesku u drejtohet të rinjve duke thënë: “Jini të bashkuar dhe ecni drejt një rruge të vetme”. Me këtë pikturë kemi dashur të paraqesim shumë rrugë të ndryshme që përfaqësojnë gjithësecilin prej nesh (me prejardhje dhe përkatësi besimi dhe feje të ndryshme) në ecje drejt një rruge të vetme që na bashkon me Krijuesin. Për këtë piktura jonë mban titullin “Të jemi një”.

*Për të parë foton me rezolucion më të lartë, kliko këtu.

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni