Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Sytë e paqes

Piktura jonë paraqet një vajzë që vë në dukje vuajtjet e jetës: në qafë mban një zinxhir i cili simbolizon ndjenjat negative. Zinxhiri këputet në momentin kur vajza zbulon në vetvete dashurinë dhe paqen që ndjen nga brenda. Sytë e saj shprehin paqen, duart shprehin lirinë e saj për të qenë e hapur kundrejt jetës që i ofron vazhdimisht mundësinë për të jetuar lirinë e vërtetë.

*Për të parë foton me rezolucion më të lartë, kliko këtu.

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni