Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Ambjentet Sportive

PalestraPerveç një pune serioze që shkolla zhvilllon ditë pas ditem- dhe vit pas viti në përgatitjen e nxënësve të saj si nga ana humane, intelektuale, shpirtërore po aq rëndësi i kushton edhe shëndetit fizik dhe atij mendor.  Shkolla është e vetmja shkollë në Shkodër që ka në përbërjen e saj ambjente të përshtatshme sportive për realizimin e të gjitha sporteve dhe nxitjen e një jete sportive për nxënësit.

Shkolla ka:

Një palestër me ambjente të mbyllura me një sipërfaqe prej 700 m2 dhe ka në brendësinë e saj një fushë basketbolli dhe një fushë volejbolli.  Palestra është e pajisur edhe me hapësirat e tjera shërbimet dytësore që lidhen me palestrën.

Kur nuk ka nevojë për të përdorur një palestër të mbyllur, struktura  shkollore ofron dhe hapësira sportive jashtë që lidhen me basketbollin, volejbollin dhe kalceton.

basketboll, 2015

Volleyball

Volleyball

Struktura

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni