Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Kapela

Kapela e shkollës

Kapela e shkollës

Kapela është zemra shpirtërore e kompleksit shkollor.   Kapela e shkolles është një vend lutjeje në formë O-je me që mund të hapet përgjyshëm dhe të mundësojë predikimn për një numër shum më të madh njerëzish nga sa lejon struktura origjinale (50 vende). Këtu bëhen mesha e Krishtlindjeve, e Pashkëve dhe aktivitetet e tjera fetare po mund të zhvillohen dhe takime mes besimtarëve.

Kapela e shkollës

Kapela e shkollës

Struktura

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni