Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Laboratorët

Në strukturën e shkollës janë perfshirë dhe ambjente të ndryshme laboratorike për të mundësuar një edukim sa më të plotë të nxënësve.

Laboratori i Fizikës

Laboratori i Fizikës

 

lab_info

Laboratorin e Informatikës. Ky laborator ka rreth 40 vende dhe përvec kompjuterave ka dhe një aparato audio-viziv për realizimin e njëkohshëm të dijeve teorike dhe praktike.

Struktura

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni