Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Biblioteka e shkollës


Një pjesë e bibliotekësBiblioteka e shkollës është një nga 4 bilbiotekat më të mëdha në Shkodër. Biblioteka ka në përbërjen e saj rreth 2000 kopje librash, mes të cilave dhe enciklopedi të vjetra italisht të fushave të ndryshme. Ambjenti i bibliotekës është një ambjent i këndshëm dhe i ndriçuar mirë, me qëllim nxitjen e dëshirës për marrjen e dijeve të mëtejshme.
Orë letrare
Orë letrare

 

Struktura

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni