Pjetër Meshkalla Institute
School of the GesuitiEducazione Network
sqiten
facebookTwitterGoogle+

Auditorium

edukimi.i.karrieres.ish.nx.Auditori i shkollës “Atë Pjetër Meshkalla” është i vetmi në llojin e vet në Shkodër. Ajo është një sallë moderne që ka kushtet e përshtatshme për prezantime audio-vizive për grupe të mëdha personash.

Auditori, megjithëse është i integruar në mënyrë perfekte me strukturën e shkollës, mund të shfrytëzohet edhe në mënyrë të pavarur; mund të përdoret  nga të jashtëm si vend ideal për konferenca, projektime, cineforum, shfaqje teatrore dhe aktivitete të tjera.

 

Pamje nga auditori.

Pamje nga auditori.

Struktura

Chiudi notifica

Gesuitinetwork - Normativa Cookies

I cookies servono a migliorare i servizi che offriamo e a ottimizzare l'esperienza dell'utente. Proseguendo la navigazione senza modificare le impostazioni del browser, accetti di ricevere tutti i cookies del nostro sito. Qui trovi maggiori informazioni